Regelement

1. Algemene overeenkomsten

Door in te loggen op Mineregion bevestig je op de hoogte te zijn van onze regels.

Alle regels gelden voor alle onderdelen van Mineregion. Denk aan; de server, de site en onze Discord.

Iedereen hoort respect voor elkaar en elkaars spullen te hebben.

Gevoelige onderwerpen zoals religie, politiek, afkomst, seks, drugs, geaardheid etc. zullen niet negatief tegen iemand of over iets gebruikt worden. De aanwezige staff bepaald waar de grens ligt.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen account. Geef je iemand anders toegang tot jouw account? Realiseer je dan dat alles wat hij of zij doet en/of zegt ook consequenties kan hebben voor jou.

2. Server regels

Spelers die schuldig zijn aan griefing of cheating zullen voor bepaalde tijd, of onbepaalde tijd, de toegang tot onze server ontzegt worden.

  1. Griefing: (i) Het opzettelijk stukmaken van spullen of bouwwerken die toebehoren aan andere gebruikers. (ii) Inbreken in gebouwen zonder toestemming van de eigenaar. (iii) Het opzettelijk doden van andere spelers doormiddel van vloeistoffen, traps of andere methoden.
  2. Cheating: (i) Gebruik maken van hacks of mods die een voordeel opleveren tegenover andere spelers. (ii) Misbruik maken van glitches of bugs. (iii) Het verhandelen van bezittingen met een valse naam.

Bouwen en claimen

  1. Claimen van jou gebied is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Dit om jouw bouwwerken te beschermen tegen spelers die zich niet aan de regels willen houden.
  2. Wanneer je naast een andere speler wilt gaan bouwen, zorg dan voor een redelijk afstand. Tenzij je met de desbetreffende speler iets anders hebt afgesproken. 150 blocks afstand van geclaimd gebied is de norm.
  3. Het is niet toegestaan om bouwwerken te claimen die niet van jou zijn.

Bouwwerken. Iedere speler is vrij om te bouwen wat hij of zij wilt. Tenzij de bouwwerken gevolgen hebben voor de server of in strijd zijn met onze regels. Bouw geen blocktorens, hakenkruizen etc.

Wanneer een van deze punten geconstateerd wordt, dan kan de staff maatregelen ondernemen zoals: kick of ban.

3. Chat regels

De voertalen binnen Mineregion zijn Nederlands en Vlaams.

Al het negatieve taalgebruik wat richting een andere speler gebruikt wordt, wordt niet getolereerd.

Spam wordt niet getolereerd

Het is verboden URL’s, die concurrerend zijn voor Mineregion, te delen binnen de verschillende communicatieve kanalen van Mineregion.

Onnodige discussies dienen vermeden te worden.

Wanneer een van deze punten geconstateerd wordt, dan kan de staff maatregelen nemen zoals: Mute, kick of een ban.